אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

991
צפיות

קובות מטוגנות

המתכון של
קובות מטוגנות

קובות נהדרות מתאימות לכל אירוח ואירוע טעים טעים מומלץ

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • רכיבים למלית הבשר
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 יחידה בצל קצוץ
  • 3 כפות פטרוזליה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 קילוגרם בשר טחון
  • 1/2 1 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית בהרט של קובה
  • קורט קינמון
  • רכיבים למעטפת הקובה
  • 1 כוס בורגול דק
  • 3/4 1 כוסות מים
  • 1/2 כוס קמח מנופה
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת מעטה הקובה: .


  • 2

    מערבבים את הבורגול עם כוס מים, ומניחים בצד ל-2 דקות. אחרי 2 דקות מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח. מוסיפים תוך כדי ערבוב עוד ¾ כוס מים. מניחים את הבצק לנוח רבע שעה..


  • 3

    אופן הכנת מלית הבשר: .


  • 4

    לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר..


  • 5

    הרכבת הקובה: .


  • 6

    לוקחים כדור מבצק הקובה ומשטחים ביד לעלה דק, לוקחים כדור ממלית הבשר ועוטפים אותו בבצק הקובה בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר. ניתן להקפיא את הקובות בשלב זה, ובלבד שהן לא יגעו זו בזו (שלא ידבקו). מטגנים בסיר עם שמן עמוק..


1

אופן הכנת מעטה הקובה: .


2

מערבבים את הבורגול עם כוס מים, ומניחים בצד ל-2 דקות. אחרי 2 דקות מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח. מוסיפים תוך כדי ערבוב עוד ¾ כוס מים. מניחים את הבצק לנוח רבע שעה..


3

אופן הכנת מלית הבשר: .


4

לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר..


5

הרכבת הקובה: .


6

לוקחים כדור מבצק הקובה ומשטחים ביד לעלה דק, לוקחים כדור ממלית הבשר ועוטפים אותו בבצק הקובה בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר. ניתן להקפיא את הקובות בשלב זה, ובלבד שהן לא יגעו זו בזו (שלא ידבקו). מטגנים בסיר עם שמן עמוק..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים