לןגן

קובות מטוגנות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/09/2016 | 13:06
קובות מטוגנות

תקציר המתכון: קובות נהדרות מתאימות לכל אירוח ואירוע טעים טעים מומלץ

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למלית הבשר

רכיבים למעטפת הקובה

אופן הכנה

  1. אופן הכנת מעטה הקובה:

  2. מערבבים את הבורגול עם כוס מים, ומניחים בצד ל-2 דקות. אחרי 2 דקות מרוקנים את המים ומוסיפים את הקמח. מוסיפים תוך כדי ערבוב עוד ¾ כוס מים. מניחים את הבצק לנוח רבע שעה.

  3. אופן הכנת מלית הבשר:

  4. לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון לערבב עם הבצל, לאחר מכן להוסיף את התבלינים להמשיך לערבב ולבסוף להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, לבשל על אש בינונית בערך חצי שעה ולקרר.

  5. הרכבת הקובה:

  6. לוקחים כדור מבצק הקובה ומשטחים ביד לעלה דק, לוקחים כדור ממלית הבשר ועוטפים אותו בבצק הקובה בעטיפה דקה. מרטיבים את היד מדי פעם בעת עטיפת הבשר. ניתן להקפיא את הקובות בשלב זה, ובלבד שהן לא יגעו זו בזו (שלא ידבקו). מטגנים בסיר עם שמן עמוק.