אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

15,919
צפיות

פרחי לוטוס בדבש - בעזרת השבלונה

המתכון של
פרחי לוטוס בדבש - בעזרת השבלונה

עוגיות מהממות פרחי לוטוס בדבש, או כבסיס למנה ראשונה, או כמנת קינוח- קריספית בטעם משגע! אני הולכת להכין אותם כבסיס למנה ראשונה עם כבדי עוף מקורמלים עם סוכר דבש ויין...מעדן!!

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • במערבל ידני
  • 4 כוסות קמח
  • 3 ביצים
  • רבע כף מלח
  • 1 כף שומשום לבן- לא חובה
  • פחית קרם קוקוס(400 מ"ל) לא מי קוקוס
  • 1 כוס סוכר (חד"פ חמה)
  • 2 וחצי כוסות מים מהברז (חד"פ חמה)
  • להכנת הדבש
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • מיץ מחצי לימון
  • לבשל את הדבש כ- 20 דק' עד להסמכה
אופן ההכנה
  • 1

    כל המרכיבים של הבלילה במערבל ידני, עד שאין גושי קמח והתערובת חלקה לגמרי.


  • 2

    בעזרת השבלונה שהנחנו מראש בתוך השמן הרותח, טובלים עד כ- 3/4 מהבלילה ומניחים בשמן, תוך כדי ניעור כל הזמן ובכדי שהעוגייה תישלף החוצה, שוב מניחים את השבלונה בתוך השמן, ולתערובת הבלילה וחוזר חלילה עד שמסיימים את כל הבלילה..


  • 3

    4 כוסות הפוכות להניח כל עוגיה איך שהיא יוצאת מהשמן, לקפל בעזרת לחיצה על גבי ראש הכוס כדי לקבל צורה מקוערת של העוגייה, כמו קערית קטנה...כמה דק...ולהוציא למגש...מאכסנים את פרחי הלוטוס המטוגנים בפלסטיק סגור אפילו מחוץ למקרר והם נשמרים קריספים בטעמם גם עד 3 חודשים...באחריות....


  • 4

    ניתן לטבול בדבש שהכנו גם כמו שבקיה, או עם אבקת סוכר בסמוך להגשה...בהצלחה, חגית..


1

כל המרכיבים של הבלילה במערבל ידני, עד שאין גושי קמח והתערובת חלקה לגמרי.


2

בעזרת השבלונה שהנחנו מראש בתוך השמן הרותח, טובלים עד כ- 3/4 מהבלילה ומניחים בשמן, תוך כדי ניעור כל הזמן ובכדי שהעוגייה תישלף החוצה, שוב מניחים את השבלונה בתוך השמן, ולתערובת הבלילה וחוזר חלילה עד שמסיימים את כל הבלילה..


3

4 כוסות הפוכות להניח כל עוגיה איך שהיא יוצאת מהשמן, לקפל בעזרת לחיצה על גבי ראש הכוס כדי לקבל צורה מקוערת של העוגייה, כמו קערית קטנה...כמה דק...ולהוציא למגש...מאכסנים את פרחי הלוטוס המטוגנים בפלסטיק סגור אפילו מחוץ למקרר והם נשמרים קריספים בטעמם גם עד 3 חודשים...באחריות....


4

ניתן לטבול בדבש שהכנו גם כמו שבקיה, או עם אבקת סוכר בסמוך להגשה...בהצלחה, חגית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים