אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

4,478
צפיות

קציצות פראסה

המתכון של
קציצות פראסה

קציצות עסיסיות ומפנקות שבהחלט אני אוהבת להכין בחגים ובסופי שבוע

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו פראסה נקייה אחרי השרייה של שעה במים
  • 2 תפוחי אדמה בינוני מבושל
  • 3 ביצים
  • 2 כפות פירורי לחם
  • או 2 כפות קמח
  • או 2 כפות קמח מצה/פירורית מצה(בפסח)
  • תיבול לפי הטעם
  • מלח, פפריקה מתוקה ופלפל שחור
  • שמן קנולה לטיגון או תרסיס שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את הפראסה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים..


  • 2

    טוחנים את הפראסה במעבד מזון..


  • 3

    בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב..


  • 4

    מוסיפים את הפראסה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה..


  • 5

    מחממים שמן בגובה של 1-1.5 ס”מ במחבת, או לרסס טוב את המחבת עם ריסוס שמן..


  • 6

    יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג..


  • 7

    טיפ חשוב:.


  • 8

    כאשר עובדים עם ריסוס השמן, אז ליצור את הקציצות קצת יותר שטוחות וגם לוודא אם.


  • 9

    יש צורך אחרי הנגלה הראשונה לרסס עוד קצת, כדי שהמחבת לא תשרף ויהיה שימון לקציצות..


1

מרתיחים את הפראסה עד לריכוך טוב – מסננים, מקררים ומייבשים..


2

טוחנים את הפראסה במעבד מזון..


3

בקערה מכניסים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים טוב טוב..


4

מוסיפים את הפראסה ואת שאר כל המרכיבים ומעבדים לעיסה אחת טובה ואחידה..


5

מחממים שמן בגובה של 1-1.5 ס”מ במחבת, או לרסס טוב את המחבת עם ריסוס שמן..


6

יוצרים בידיים עיגולי קציצות ומטגנים כל צד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג..


7

טיפ חשוב:.


8

כאשר עובדים עם ריסוס השמן, אז ליצור את הקציצות קצת יותר שטוחות וגם לוודא אם.


9

יש צורך אחרי הנגלה הראשונה לרסס עוד קצת, כדי שהמחבת לא תשרף ויהיה שימון לקציצות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים