אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

3,355
צפיות

פוטטוס מעלה כתוספת לארוחת חג.

המתכון של
פוטטוס מעלה כתוספת לארוחת חג.

תוספת מושלמת שכל אחד היה רוצה ליד הצלחת שלו.

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מרכיבים
  • 7 יחידות תפוח אדמה
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס אבקת מרק בצל
  • 2 כפות קונפלור
  • 2 כפות מיונז
  • חצי כפית פלפל שחור,פפריקה מתוקה,מלח,כורכום,
  • 2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר...


  • 2

    לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. ..


  • 3

    מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות...


  • 4

    בתיאבון.


1

לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר...


2

לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. ..


3

מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות...


4

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים