לןגן

פוטטוס מעלה כתוספת לארוחת חג.

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 20/09/2016 | 01:50
פוטטוס מעלה כתוספת לארוחת חג.

תקציר המתכון: תוספת מושלמת שכל אחד היה רוצה ליד הצלחת שלו.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר..

  2. לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. .

  3. מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות..

  4. בתיאבון