תקציר המתכון: תוספת מושלמת שכל אחד היה רוצה ליד הצלחת שלו.
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר..
לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. .
מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות..
בתיאבון