2 סלסלאות פיטריות שלמות מזן משובח בצבע חום ולבן סלסלה מכל אחד
צרור כוסברא
קצת מלח
כף מיץ לימון
בנדיבות פלפל שחור
טיפה כמון
טיפה תבלין לפיצה
2 כפות צ'ילי מתוק
כף סויה
אופן ההכנה
1
פיטריות שלמות מזן משובח בצבע חום ולבן סלסלה מכל אחד, לטגן 2 בצלים מגורדים ברבע כוס שמן זית 8 שיני שום צרור כוסברה 2 עלי שמיר לטגן יחד עם הפיטריות רבע שעה להוסיף מלח מעט מרק עוף חצי כוס טראיקי כף מיץ לימון פלפל שחור בנדיבות כמון טיפה תבלין לפיצה כורכום רבע כוס רוטב 5 רטבים 2 כפות צילי מתוק כף סויה לאחר 5 דקות לכבות לחתוך כוסברה טרייה ולהגיש חם.
2
בתאבון.
1
פיטריות שלמות מזן משובח בצבע חום ולבן סלסלה מכל אחד, לטגן 2 בצלים מגורדים ברבע כוס שמן זית 8 שיני שום צרור כוסברה 2 עלי שמיר לטגן יחד עם הפיטריות רבע שעה להוסיף מלח מעט מרק עוף חצי כוס טראיקי כף מיץ לימון פלפל שחור בנדיבות כמון טיפה תבלין לפיצה כורכום רבע כוס רוטב 5 רטבים 2 כפות צילי מתוק כף סויה לאחר 5 דקות לכבות לחתוך כוסברה טרייה ולהגיש חם.