מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מצרכים ל-18 קציצות
-
-
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
-
-
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות קטנות
-
½ כוס נענע טרייה, קצוצה דק
-
½ כוס פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק
-
-
-
-
½ כפית כמון טחון (אפשר גם בלי)
-
-
-
-
מי שאוהב פיקנטי יכול להוסיף כף של סחוג חריף עדין
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מרתיחים את הבטטה והעדשים בסיר עם המים.
-
3
מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד ריכוך מוחלט.
-
4
מאדים את הנוזלים העודפים כדי להגיע לתערובת סמיכה ככל האפשר.
-
5
מצננים.
-
6
מוסיפים לסיר את הבצל, הנענע, הפטרוזיליה, התבלינים, הביצה ופירורי הלחם ומערבבים.
-
7
מכינים מהתערובת קציצות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית.
-
8
אופים בתור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן שחומות וקשות מעט. (בין 30 ל 40 דקות).
1
אופן ההכנה:.
2
מרתיחים את הבטטה והעדשים בסיר עם המים.
3
מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד ריכוך מוחלט.
4
מאדים את הנוזלים העודפים כדי להגיע לתערובת סמיכה ככל האפשר.
5
מצננים.
6
מוסיפים לסיר את הבצל, הנענע, הפטרוזיליה, התבלינים, הביצה ופירורי הלחם ומערבבים.
7
מכינים מהתערובת קציצות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית.
8
אופים בתור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן שחומות וקשות מעט. (בין 30 ל 40 דקות).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים