לןגן

קציצות אפויות מעדשים אדומות ובטטה

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 15/09/2016 | 22:58
קציצות אפויות מעדשים אדומות ובטטה

תקציר המתכון: קציצות אפויות מעדשים אדומות ובטטה.. מתאים גם לצמחוניים - בריא, טעים, ססגוני ונותן צבע לשולחן החג !

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים ל-18 קציצות

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מרתיחים את הבטטה והעדשים בסיר עם המים

  3. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד ריכוך מוחלט

  4. מאדים את הנוזלים העודפים כדי להגיע לתערובת סמיכה ככל האפשר

  5. מצננים

  6. מוסיפים לסיר את הבצל, הנענע, הפטרוזיליה, התבלינים, הביצה ופירורי הלחם ומערבבים

  7. מכינים מהתערובת קציצות ומניחים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן במעט שמן זית

  8. אופים בתור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהן שחומות וקשות מעט. (בין 30 ל 40 דקות)