מרפדים תבנית אפייה של תנור בנייר אפייה ומניחים עליה את פרוסות החצילים. מפזרים על פרוסות החצילים מעט שמן זית ואופים למשך 45 דקות עד שעה או עד שרואים שהחצילים נאפו יפה והן קיבלו צבע זהוב יפה..
3
מצננים את החצילים ובינתיים מכינים את המלית: בתוך קערה קטנה שמים את הגבינה, השום הכתוש, השמיר ומתבלים. מערבבים הכל יחד היטב..
4
בעזרת כפית לוקחים מעט מהמלית גבינה מניחים בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים. מגישים קר וזה מאוד מאוד טעים..
5
חג שבועות שמח לכולם:).
1
שוטפים את החצילים, מורידים ראשים ופורסים לאורכם..
2
מרפדים תבנית אפייה של תנור בנייר אפייה ומניחים עליה את פרוסות החצילים. מפזרים על פרוסות החצילים מעט שמן זית ואופים למשך 45 דקות עד שעה או עד שרואים שהחצילים נאפו יפה והן קיבלו צבע זהוב יפה..
3
מצננים את החצילים ובינתיים מכינים את המלית: בתוך קערה קטנה שמים את הגבינה, השום הכתוש, השמיר ומתבלים. מערבבים הכל יחד היטב..
4
בעזרת כפית לוקחים מעט מהמלית גבינה מניחים בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים. מגישים קר וזה מאוד מאוד טעים..