לןגן

פרוסות חצילים מגולגלות וממולאות בגבינה

מאת: לילך טייב, פורסם: 08/06/2016 | 21:39
פרוסות חצילים מגולגלות וממולאות בגבינה

תקציר המתכון: נישנוש נחמד לחג השבועות

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את החצילים, מורידים ראשים ופורסים לאורכם.

  2. מרפדים תבנית אפייה של תנור בנייר אפייה ומניחים עליה את פרוסות החצילים. מפזרים על פרוסות החצילים מעט שמן זית ואופים למשך 45 דקות עד שעה או עד שרואים שהחצילים נאפו יפה והן קיבלו צבע זהוב יפה.

  3. מצננים את החצילים ובינתיים מכינים את המלית: בתוך קערה קטנה שמים את הגבינה, השום הכתוש, השמיר ומתבלים. מערבבים הכל יחד היטב.

  4. בעזרת כפית לוקחים מעט מהמלית גבינה מניחים בקצה כל פרוסת חציל ומגלגלים. מגישים קר וזה מאוד מאוד טעים.

  5. חג שבועות שמח לכולם:)