אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים

5,821
צפיות

עוגת גבינה

המתכון של
עוגת גבינה

לא עמדתי בפיתוי אחרי כל עוגות הגבינה המושלמות שהעלתן, אז גם אני הכנתי 😊 חולההההההה על עוגות גבינה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים (בטמפרטורת החדר)
  • 750 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
  • 1 שמנת חמוצה
  • אחת וחצי כוסות סוכר
  • 5 כפות גדושות קרונפלור
  • 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • שקית אחת סוכר וניל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור מראש על 170 מעלות..


  • 2

    להקציף את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף לבן ואז להתחיל להוסיף את הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה, להקציף לקצף יציב מאוד אך לא קשה מידי. בקערה שניה שמים את הגבינה, שמנת, חלמונים, אינסטנט והקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים בכלל. מוסיפים לתערובת הגבינה שליש מקצף החלבונים ומאחדים בתנועות עטיפה ואז מוסיפים את יתרת הקצף ומאחדים בעדינות..


  • 3

    לשמן סיר של גחנון עם מרגרינה ולרפד את השוליים בנייר אפיה וגם אותו לשמן מעט כולל את התחתית של הסיר..


  • 4

    לשפוך את העיסה לסיר/ לתבנית ולדפוק על השיש להוצאת אוויר. לאפות עם תבנית עם מים חמים. אופים 1/2 שעה על חום של 170 מעלות ואחרי 1/2 שעה להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד שעה. לאחר סיום האפיה לא לפתוח את התנור שעתיים..


1

לחמם תנור מראש על 170 מעלות..


2

להקציף את החלבונים עם מעט מלח עד לקבלת קצף לבן ואז להתחיל להוסיף את הסוכר וסוכר הוניל בהדרגה, להקציף לקצף יציב מאוד אך לא קשה מידי. בקערה שניה שמים את הגבינה, שמנת, חלמונים, אינסטנט והקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים בכלל. מוסיפים לתערובת הגבינה שליש מקצף החלבונים ומאחדים בתנועות עטיפה ואז מוסיפים את יתרת הקצף ומאחדים בעדינות..


3

לשמן סיר של גחנון עם מרגרינה ולרפד את השוליים בנייר אפיה וגם אותו לשמן מעט כולל את התחתית של הסיר..


4

לשפוך את העיסה לסיר/ לתבנית ולדפוק על השיש להוצאת אוויר. לאפות עם תבנית עם מים חמים. אופים 1/2 שעה על חום של 170 מעלות ואחרי 1/2 שעה להנמיך את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד שעה. לאחר סיום האפיה לא לפתוח את התנור שעתיים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים