הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב את כל היבשים יחד ולאחר מכן להוסיף את הנוזלים ללוש היטיב עד לקבלת בצק נעים ורך במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח לכסות בקערה ולהתפיח כשעה.
לאחר שהתפחנו את הבצק לחלק אותו ל-3 כדורים לרדד כל כדור לריבוע בעובי של ס"מ 1 ולחתוך ריבועים קטנים.
כאשר הגביניות יוצאות חמות מהתנור יש למרוח ריבת משמש או סירופ שהכנו מראש על האש שהגביניות מתקררות מפזרים אבקת סוכר.
שמים כף באמצע כל ריבוע של מילוי ומקלים שתי קצוות לאמצע שתיווצר לנו מעטפה מורחים ביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה לא יותר מידי .