הארוחה החלבית שלנו - ספר מתכונים
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם גבינה צהובה חתוכה לרצועות או גבינה צהובה מגוררת
-
1/4 חבילה חמאה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הפסטה במים עם מעט מלח עד לריכוך ולסנן..
-
2
בקערה שמים את הקוטג' עם הגבינה, קואקר ותבלינים מערבבים, מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים עד לאיחוד כל החומרים..
-
3
שופכים את הפסטה בתוך תבנית חד פעמית מפזרים למעלה את הגבינה הצהובה ואת קוביות החמאה..
-
4
אופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך כשעה או עד שהפשטידה מוזהבת. בהצלחה.
1
לבשל את הפסטה במים עם מעט מלח עד לריכוך ולסנן..
2
בקערה שמים את הקוטג' עם הגבינה, קואקר ותבלינים מערבבים, מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים עד לאיחוד כל החומרים..
3
שופכים את הפסטה בתוך תבנית חד פעמית מפזרים למעלה את הגבינה הצהובה ואת קוביות החמאה..
4
אופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך כשעה או עד שהפשטידה מוזהבת. בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים