לןגן

פשטידת איטריות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/02/2016 | 11:48
פשטידת איטריות

תקציר המתכון: פשטידה קלה להכנה אפשר את כל הגבינות שנשארו

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה במים עם מעט מלח עד לריכוך ולסנן.

  2. בקערה שמים את הקוטג' עם הגבינה, קואקר ותבלינים מערבבים, מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים עד לאיחוד כל החומרים.

  3. שופכים את הפסטה בתוך תבנית חד פעמית מפזרים למעלה את הגבינה הצהובה ואת קוביות החמאה.

  4. אופים בתנור בחום של 200 מעלות בערך כשעה או עד שהפשטידה מוזהבת. בהצלחה