אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

49,789
צפיות

סהרוני קינמון

המתכון של
סהרוני קינמון

סהרונים מבצק שמרים ללא התפחה... טעימים ונאכלים כמו גרעינים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • חצי כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן כוס מידה
  • 200 גרם מחמאה
  • 2 כוסות מים פושרים או כמה שהקמח סופח
  • מילוי
  • כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות קינמון.
  • להברשה על העוגיות
  • ביצה עם קצת מים וכפית סוכר
  • סירופ
  • כוס מים
  • כוס סוכר
  • כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ונעים אין צורך בהתפחה.


  • 2

    לקרוץ עיגולים קטנים, לרדד דק למלא לגלגל ולעשות צורת סהרון.


  • 3

    למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר.


  • 4

    180 מעלות עד הזהבה. בערך 20 דקות.


  • 5

    לבשל את מרכיבי הסירופ ולצנן.


  • 6

    למרוח על העוגיות כשהן חמות.


1

לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ונעים אין צורך בהתפחה.


2

לקרוץ עיגולים קטנים, לרדד דק למלא לגלגל ולעשות צורת סהרון.


3

למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר.


4

180 מעלות עד הזהבה. בערך 20 דקות.


5

לבשל את מרכיבי הסירופ ולצנן.


6

למרוח על העוגיות כשהן חמות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים