לןגן

סהרוני קינמון

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 26/09/2016 | 06:54
סהרוני קינמון

תקציר המתכון: סהרונים מבצק שמרים ללא התפחה... טעימים ונאכלים כמו גרעינים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק

מילוי

סירופ

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ונעים אין צורך בהתפחה

  2. לקרוץ עיגולים קטנים, לרדד דק למלא לגלגל ולעשות צורת סהרון

  3. למרוח ביצה עם קצת מים וכפית סוכר

  4. 180 מעלות עד הזהבה. בערך 20 דקות

  5. לבשל את מרכיבי הסירופ ולצנן

  6. למרוח על העוגיות כשהן חמות