אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,622
צפיות

דובשניות נהדרות רכות אווריריות.

המתכון של
דובשניות נהדרות     רכות  אווריריות.

עוגיות נהדרות. לקינוח לשתיה חמה וקרה. מושלם

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3.1/2 קמח תופח
  • 1 כפית אפיה
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 3/4 כוס שמן
  • 3/4 כוס דבש
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית שטוחה ציפורן
  • 1 כף לימון מגורר
  • לציפוי
  • 1 חלבון
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כף מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
  • 1

    1.מנפים קמח ואפיה לקערה. מוסיפים יתר המרכבים. ולשים לבצק רך. .


  • 2

    2. הבצק אם הוא דביק. להוסיף עוד כ-1/4 כוס קמח. זהו. ואם עדין דביק. להכניס למקרר שעה להיתגבשות. .


  • 3

    3. מרפדים בנייר אפיה 2 תבניות .


  • 4

    3. תולשים מהבצק כדורים בגודל שזיף. וצרים עוגיות עגולות. מסדרים בתבניות במרווחים. ופוסחים אותם באצבעות. .


  • 5

    4. אופים בתנור שהומם מראש ל-180 מעלות אפיה כ- 15 דקות. .


  • 6

    5. העוגיות מתקשות מעט אחר האפיה. .


  • 7

    .


  • 8

    הציפוי .


  • 9

    מקציפים חלבון לקצף מבריק. ומוסיפים לסרוגין אבקת סוכר. (מיקסר) .


  • 10

    מתבלים בלימון ומושחים את העוגיות. בעודם חמותואף יותר. מאחסנים את הדובשניות. בקופסה סגורה. כדי לשמור על פריכותן. בקצף ומשהים ליבוש באוויר החדר כשעה. .


1

1.מנפים קמח ואפיה לקערה. מוסיפים יתר המרכבים. ולשים לבצק רך. .


2

2. הבצק אם הוא דביק. להוסיף עוד כ-1/4 כוס קמח. זהו. ואם עדין דביק. להכניס למקרר שעה להיתגבשות. .


3

3. מרפדים בנייר אפיה 2 תבניות .


4

3. תולשים מהבצק כדורים בגודל שזיף. וצרים עוגיות עגולות. מסדרים בתבניות במרווחים. ופוסחים אותם באצבעות. .


5

4. אופים בתנור שהומם מראש ל-180 מעלות אפיה כ- 15 דקות. .


6

5. העוגיות מתקשות מעט אחר האפיה. .


7

.


8

הציפוי .


9

מקציפים חלבון לקצף מבריק. ומוסיפים לסרוגין אבקת סוכר. (מיקסר) .


10

מתבלים בלימון ומושחים את העוגיות. בעודם חמותואף יותר. מאחסנים את הדובשניות. בקופסה סגורה. כדי לשמור על פריכותן. בקצף ומשהים ליבוש באוויר החדר כשעה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים