לןגן

דובשניות נהדרות רכות אווריריות.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 17/09/2016 | 00:00
דובשניות נהדרות     רכות  אווריריות.

תקציר המתכון: עוגיות נהדרות. לקינוח לשתיה חמה וקרה. מושלם

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מנפים קמח ואפיה לקערה. מוסיפים יתר המרכבים. ולשים לבצק רך.

  2. 2. הבצק אם הוא דביק. להוסיף עוד כ-1/4 כוס קמח. זהו. ואם עדין דביק. להכניס למקרר שעה להיתגבשות.

  3. 3. מרפדים בנייר אפיה 2 תבניות

  4. 3. תולשים מהבצק כדורים בגודל שזיף. וצרים עוגיות עגולות. מסדרים בתבניות במרווחים. ופוסחים אותם באצבעות.

  5. 4. אופים בתנור שהומם מראש ל-180 מעלות אפיה כ- 15 דקות.

  6. 5. העוגיות מתקשות מעט אחר האפיה.

  7. הציפוי

  8. מקציפים חלבון לקצף מבריק. ומוסיפים לסרוגין אבקת סוכר. (מיקסר)

  9. מתבלים בלימון ומושחים את העוגיות. בעודם חמותואף יותר. מאחסנים את הדובשניות. בקופסה סגורה. כדי לשמור על פריכותן. בקצף ומשהים ליבוש באוויר החדר כשעה.