אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

5,387
צפיות

"נשיקות" (קצפיות מרנג)

המתכון של
"נשיקות" (קצפיות מרנג)

מה עושים עם חלבונים מיותרים? לא זורקים!! מכינים "נשיקות" ביתיות פריכות וטעימות.....יאמי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 חלבונים
  • 100 גר' סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 100 גר' אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית ווניל
אופן ההכנה
  • 1

    • מחממים תנור ל-80 מעלות..


  • 2

    • בקערת מיקסר מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה. • ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה..


  • 3

    • מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל מרנג יציב מאוד ומבריק..


  • 4

    מוסיפים אבקת סוכר ובתנועת קיפול ידנית עד שמתמזג לקצף. • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה..


  • 5

    • אופים את הנשיקות שלוש שעות עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה . • מצננים ושומרים בקופסא אטומה..


  • 6

    הערה: אם רוצים נשיקות צבעוניות מוסיפים 2-3 טיפות צבע מאכל שאתן אוהבות..


1

• מחממים תנור ל-80 מעלות..


2

• בקערת מיקסר מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה. • ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה..


3

• מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל מרנג יציב מאוד ומבריק..


4

מוסיפים אבקת סוכר ובתנועת קיפול ידנית עד שמתמזג לקצף. • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה..


5

• אופים את הנשיקות שלוש שעות עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה . • מצננים ושומרים בקופסא אטומה..


6

הערה: אם רוצים נשיקות צבעוניות מוסיפים 2-3 טיפות צבע מאכל שאתן אוהבות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים