לןגן

"נשיקות" (קצפיות מרנג)

מאת: Sari Noy, פורסם: 26/08/2016 | 10:43
"נשיקות" (קצפיות מרנג)

תקציר המתכון: מה עושים עם חלבונים מיותרים? לא זורקים!! מכינים "נשיקות" ביתיות פריכות וטעימות.....יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • מחממים תנור ל-80 מעלות.

  2. • בקערת מיקסר מקציפים חלבונים ומלח במהירות גבוהה. • ברגע שמתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה.

  3. • מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד שמתקבל מרנג יציב מאוד ומבריק.

  4. מוסיפים אבקת סוכר ובתנועת קיפול ידנית עד שמתמזג לקצף. • מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  5. • אופים את הנשיקות שלוש שעות עד שהן נפרדות בקלות מנייר האפייה . • מצננים ושומרים בקופסא אטומה.

  6. הערה: אם רוצים נשיקות צבעוניות מוסיפים 2-3 טיפות צבע מאכל שאתן אוהבות.