ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
ממרח שוקולד/חלווה/ממרח תמרים/אגוזים
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל חומרי הבצק, ומניחים בצד למשך שעה.
-
2
מחלקים את הבצק ל 4-5.
-
3
מרדדים את הבצק ולמרוח את המילוי שרוצים (אפשר ממרח שונה לכל חלק מהבצק).
-
4
מגלגלים לרולדה ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה מאוד קלה (לא לשרוף, הם צריכות להישאר לבנות).
-
5
לאחר שהרולדה התקררה, חותכים ומפזרים אבקת סוכר.
1
מערבבים את כל חומרי הבצק, ומניחים בצד למשך שעה.
2
מחלקים את הבצק ל 4-5.
3
מרדדים את הבצק ולמרוח את המילוי שרוצים (אפשר ממרח שונה לכל חלק מהבצק).
4
מגלגלים לרולדה ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה מאוד קלה (לא לשרוף, הם צריכות להישאר לבנות).
5
לאחר שהרולדה התקררה, חותכים ומפזרים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים