לןגן

עוגיות רולדה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 01/06/2016 | 12:50
עוגיות רולדה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק, ומניחים בצד למשך שעה

  2. מחלקים את הבצק ל 4-5

  3. מרדדים את הבצק ולמרוח את המילוי שרוצים (אפשר ממרח שונה לכל חלק מהבצק)

  4. מגלגלים לרולדה ואופים ב-180 מעלות עד להזהבה מאוד קלה (לא לשרוף, הם צריכות להישאר לבנות)

  5. לאחר שהרולדה התקררה, חותכים ומפזרים אבקת סוכר