ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות40 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 40 מנות
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת היו יו: בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר, ביצים, אבקת אפיה, סוכר וניל וגרידת קליפת תפוז, לאחר מכן מוסיפים את קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים.
לוקחים פיסת בצק מגלגלים לצורת נקניקים קטנים בעובי 1 ס"מ, חותכים לחתיכות של כ-10 ס"מ ומחברים את הקצוות ליצירת עוגיות בצורת טבעות.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את העוגיות עד לקבלת גוון זהוב, מוציאים מהשמן ומניחים להתקרר.
כשהעוגיות מתקררות טובלים בתוך סירופ ומפזרים סוכריות צבעוניות..
-
2
אופן הכנת הסירופ: לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת סירופ צמיג..
1
אופן הכנת היו יו: בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר, ביצים, אבקת אפיה, סוכר וניל וגרידת קליפת תפוז, לאחר מכן מוסיפים את קמח ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים.
לוקחים פיסת בצק מגלגלים לצורת נקניקים קטנים בעובי 1 ס"מ, חותכים לחתיכות של כ-10 ס"מ ומחברים את הקצוות ליצירת עוגיות בצורת טבעות.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את העוגיות עד לקבלת גוון זהוב, מוציאים מהשמן ומניחים להתקרר.
כשהעוגיות מתקררות טובלים בתוך סירופ ומפזרים סוכריות צבעוניות..
2
אופן הכנת הסירופ: לערבב את כל החומרים ביחד עד לקבלת סירופ צמיג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים