לערבב את הקמח עם האפיה,
להוסיף את המוצקים
לערבב את כל הנוזלים ביחד
להוסיף למוצקים
אם הבצק דביק לאסוף אותו עם קצת קמח בידיים
לחלק את הבצק ל – 3 חלקים
לשטח את הבצק (לא דק) לחתוך עם גלגלת (של פיצה) רצועות רצועות לאורך ולרוחב
עם גלגלת לעוגיות לחרוץ חריצים
חום 200% בהתחלה עד לתפיחה ולאחר מכן 150% עד להשחמה..
1
לערבב את הקמח עם האפיה,
להוסיף את המוצקים
לערבב את כל הנוזלים ביחד
להוסיף למוצקים
אם הבצק דביק לאסוף אותו עם קצת קמח בידיים
לחלק את הבצק ל – 3 חלקים
לשטח את הבצק (לא דק) לחתוך עם גלגלת (של פיצה) רצועות רצועות לאורך ולרוחב
עם גלגלת לעוגיות לחרוץ חריצים
חום 200% בהתחלה עד לתפיחה ולאחר מכן 150% עד להשחמה..