לןגן

רייפה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/12/2015 | 11:51
רייפה

תקציר המתכון: עוגיות מרוקאיות לתה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לבצק

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח עם האפיה, להוסיף את המוצקים לערבב את כל הנוזלים ביחד להוסיף למוצקים אם הבצק דביק לאסוף אותו עם קצת קמח בידיים לחלק את הבצק ל – 3 חלקים לשטח את הבצק (לא דק) לחתוך עם גלגלת (של פיצה) רצועות רצועות לאורך ולרוחב עם גלגלת לעוגיות לחרוץ חריצים חום 200% בהתחלה עד לתפיחה ולאחר מכן 150% עד להשחמה.