תקציר המתכון: עוגיות מרוקאיות לתה
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לערבב את הקמח עם האפיה, להוסיף את המוצקים לערבב את כל הנוזלים ביחד להוסיף למוצקים אם הבצק דביק לאסוף אותו עם קצת קמח בידיים לחלק את הבצק ל – 3 חלקים לשטח את הבצק (לא דק) לחתוך עם גלגלת (של פיצה) רצועות רצועות לאורך ולרוחב עם גלגלת לעוגיות לחרוץ חריצים חום 200% בהתחלה עד לתפיחה ולאחר מכן 150% עד להשחמה.