אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

6,151
צפיות

צ'ורוס מטרף….

המתכון של
צ'ורוס מטרף….

מתכון משגע עם ביצה אחת בלבד!!!!

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות25 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 25 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 כוסות שמן רגיל או קנולה לטיגון
  • לציפוי הסוכר:
  • 1/2 כוס סוכר דק
  • 1 כפית קינמון
  • 1/8 כפית אגוז מוסקט ( אופציה)
  • לבצק הצ׳ורוס
  • 2.5 כוס מים מהברז
  • 3 כפות חמאה ללא מלח או מחמאה
  • 2.5 כף סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כפית מלח
  • 2.5 כוס קמח רגיל
  • 1 יחידה ביצה טמפ חדר לטרוף קלות
  • 1/2 כפית קוניאק ( אופציה)
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק הצ׳ורוס: בסיר בינוני להביא לרתיחה עדינה את מים, חמאה סוכר וניל מלח.


  • 2

    לאחר שהסוכר נמס המים רתחו... להוריד מהלהבה להוסיף את הקמח ולערבב בכף עץ עד לקבלת מחית בצקית לקרר עש למצב חמים לא רותח ולא חם..


  • 3

    להוסיף את הביצה הטרופה עם הקוניאק ולהמשיך לערבב עד לבצק אחיד וכייפי הבצק צריך להיות רך ונעים לא נוזלי ולא נשפך.


  • 4

    לתת לנוח ל 10 דקות ואז למלא שק זילוף עם צנתר כוכב גדול 8-10 ממ.


  • 5

    לחמם שמן קנולה עמוק 5 סמ גובה תשמשו בשיטת הגזר ( איך לדעת מתי השמן מוכן לטיגון) ראו סרטון המחשה לטיפ שמאוד תאהבו.


  • 6

    לגלגל עם הסוכר ולהגיש.


  • 7

    בתיאבון.


1

לבצק הצ׳ורוס: בסיר בינוני להביא לרתיחה עדינה את מים, חמאה סוכר וניל מלח.


2

לאחר שהסוכר נמס המים רתחו... להוריד מהלהבה להוסיף את הקמח ולערבב בכף עץ עד לקבלת מחית בצקית לקרר עש למצב חמים לא רותח ולא חם..


3

להוסיף את הביצה הטרופה עם הקוניאק ולהמשיך לערבב עד לבצק אחיד וכייפי הבצק צריך להיות רך ונעים לא נוזלי ולא נשפך.


4

לתת לנוח ל 10 דקות ואז למלא שק זילוף עם צנתר כוכב גדול 8-10 ממ.


5

לחמם שמן קנולה עמוק 5 סמ גובה תשמשו בשיטת הגזר ( איך לדעת מתי השמן מוכן לטיגון) ראו סרטון המחשה לטיפ שמאוד תאהבו.


6

לגלגל עם הסוכר ולהגיש.


7

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים