למילוי:
3 קוביות גבינה בולגרית רכה,ולמעוך אותה
2 חבילות נענע בלי גיבעולים קצוצים
לערבב את כל היבשים ביחד, להמיס את המזולה ולהוסיף רק 1/2 כוס מים וככה אם צריך להמשיך ללוש ובמידת הצורך מים
לקרוץ עיגולים ולמלות במילוי, לאפות בחום 180 מעלות להוציא כאשר הם לבנים כמעט זהובים עדיין,(הבצק הוא פריך ממש).
1
למילוי:
3 קוביות גבינה בולגרית רכה,ולמעוך אותה
2 חבילות נענע בלי גיבעולים קצוצים
לערבב את כל היבשים ביחד, להמיס את המזולה ולהוסיף רק 1/2 כוס מים וככה אם צריך להמשיך ללוש ובמידת הצורך מים
לקרוץ עיגולים ולמלות במילוי, לאפות בחום 180 מעלות להוציא כאשר הם לבנים כמעט זהובים עדיין,(הבצק הוא פריך ממש).