לןגן

סמבוסק גבינה בולגרית ונענע

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 20/09/2015 | 18:55
סמבוסק גבינה בולגרית ונענע

תקציר המתכון: מעולה ליום כיפור, מתכון של שנים מעולה! מאת אתי עג'מי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למילוי: 3 קוביות גבינה בולגרית רכה,ולמעוך אותה 2 חבילות נענע בלי גיבעולים קצוצים לערבב את כל היבשים ביחד, להמיס את המזולה ולהוסיף רק 1/2 כוס מים וככה אם צריך להמשיך ללוש ובמידת הצורך מים לקרוץ עיגולים ולמלות במילוי, לאפות בחום 180 מעלות להוציא כאשר הם לבנים כמעט זהובים עדיין,(הבצק הוא פריך ממש)