אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

144
צפיות

עוגיות פריכות

המתכון של
עוגיות פריכות

בהשראת המתכון של אירית הדר

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מהכמות הר"מ יוצאות עוגיות ב-4 תבניות של התנור
  • 2 חבילות חמאה (סה"כ 400 גר')
  • 1 כוס סוכר
  • 41/2 כוסות קמח רגיל
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • קורט מלח
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש במיקסר את החמאה עם הסוכר.


  • 2

    להוסיף את שאר המרכיבים, פרט לביצים אותם מוסיפים בסוף.


  • 3

    לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהשאיר אותו במקרר 3/4 שעה עד שעה.


  • 4

    לקמח את השייש ולרדד כל פעם חלק מהבצק וליצור צורות שונות ובגדלים שונים.


  • 5

    להניח את העוגיות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.


  • 6

    לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות, להשגיח שישארו לבנות.


  • 7

    אחרי שהעוגיות התקררו, לפזר מלמעלה אבקת סוכר.


1

ללוש במיקסר את החמאה עם הסוכר.


2

להוסיף את שאר המרכיבים, פרט לביצים אותם מוסיפים בסוף.


3

לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהשאיר אותו במקרר 3/4 שעה עד שעה.


4

לקמח את השייש ולרדד כל פעם חלק מהבצק וליצור צורות שונות ובגדלים שונים.


5

להניח את העוגיות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה.


6

לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות, להשגיח שישארו לבנות.


7

אחרי שהעוגיות התקררו, לפזר מלמעלה אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים