לןגן

עוגיות פריכות

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/09/2024 | 19:22
עוגיות פריכות

תקציר המתכון: בהשראת המתכון של אירית הדר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש במיקסר את החמאה עם הסוכר

  2. להוסיף את שאר המרכיבים, פרט לביצים אותם מוסיפים בסוף

  3. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהשאיר אותו במקרר 3/4 שעה עד שעה

  4. לקמח את השייש ולרדד כל פעם חלק מהבצק וליצור צורות שונות ובגדלים שונים

  5. להניח את העוגיות על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה

  6. לאפות בחום 170 מעלות כ-20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות, להשגיח שישארו לבנות

  7. אחרי שהעוגיות התקררו, לפזר מלמעלה אבקת סוכר