ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור 180 מעלות.
-
2
בקערה מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, שומשום, שמן ומים.
-
3
יוצרים בצק גמיש בדקה לישה ידנית.
-
4
על משטח מקומח לשים את הבצק עוד כמה שניות.
-
5
חותכים לארבעה חלקים.
-
6
מגלגלים כל חלק לנקניק ארוך.
-
7
חותכים לרצועות של 8 ס״מ בערך.
-
8
יוצרים עיגול וצובטים את הבצק בקצה לסגירת העיגול.
-
9
טובלים בשומשום משני הצדדים ומניחים על נייר אפייה בתבנית.
-
10
אופים 25 דקות או עד שמזהיב יפה.
-
11
נותנים להתקרר לגמרי וטורפים.
1
מחממים תנור 180 מעלות.
2
בקערה מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח, שומשום, שמן ומים.
3
יוצרים בצק גמיש בדקה לישה ידנית.
4
על משטח מקומח לשים את הבצק עוד כמה שניות.
5
חותכים לארבעה חלקים.
6
מגלגלים כל חלק לנקניק ארוך.
7
חותכים לרצועות של 8 ס״מ בערך.
8
יוצרים עיגול וצובטים את הבצק בקצה לסגירת העיגול.
9
טובלים בשומשום משני הצדדים ומניחים על נייר אפייה בתבנית.
10
אופים 25 דקות או עד שמזהיב יפה.
11
נותנים להתקרר לגמרי וטורפים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים