מקציפים במיקסר את החמאה עם הביצים והסוכר למשך לחצי דקה ..
3
מוסיפים את התמצית וניל והחלב ומערבבים . אחר כך מוסיפים את הקמח, הקונפלור והסודה לשתייה ומערבבים עם המיקסר ..
4
לאחר מכן לשים מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד ונוח עבודה (אם הבצק דביק יש להוסיף מעט קמח, ואם הבצק יבש- להוסיף חלב בהתאם לצורך) ..
5
מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ..
6
את הבצק אני אוהבת להכניס לפחות לשעה למקרר כדי שיהיה קל יותר לעבוד איתו . את הבצק מרדדים ככה שלא יהיה עבה מידי ולא דק מידי. (אם הבצק נקרע להוסיף קמח) קורצים עיגולים (אפשר גם צורת לב)ומסדרים בתבנית, מכניסים לתנור ל- 9 עד 10 דקות, ורק כשהם מתקררים לגמרי יוצרים את האלפחורס . מורחים ריבת חלב בנדיבות על העוגייה ושמים עוד עוגייה מעל (צריך למרוח בכמות כזאת שכשלוחצים את 2 העוגיות הממרח יוצא לצדדים), אם לא יצא לצדדים אפשר עם כף או בעזרת פלטה למרוח קצת מסביב לעוגייה . את העוגייה מצפים בקוקוס ..
1
אופן ההכנה :.
2
מקציפים במיקסר את החמאה עם הביצים והסוכר למשך לחצי דקה ..
3
מוסיפים את התמצית וניל והחלב ומערבבים . אחר כך מוסיפים את הקמח, הקונפלור והסודה לשתייה ומערבבים עם המיקסר ..
4
לאחר מכן לשים מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד ונוח עבודה (אם הבצק דביק יש להוסיף מעט קמח, ואם הבצק יבש- להוסיף חלב בהתאם לצורך) ..
5
מחממים תנור מראש ל-175 מעלות ..
6
את הבצק אני אוהבת להכניס לפחות לשעה למקרר כדי שיהיה קל יותר לעבוד איתו . את הבצק מרדדים ככה שלא יהיה עבה מידי ולא דק מידי. (אם הבצק נקרע להוסיף קמח) קורצים עיגולים (אפשר גם צורת לב)ומסדרים בתבנית, מכניסים לתנור ל- 9 עד 10 דקות, ורק כשהם מתקררים לגמרי יוצרים את האלפחורס . מורחים ריבת חלב בנדיבות על העוגייה ושמים עוד עוגייה מעל (צריך למרוח בכמות כזאת שכשלוחצים את 2 העוגיות הממרח יוצא לצדדים), אם לא יצא לצדדים אפשר עם כף או בעזרת פלטה למרוח קצת מסביב לעוגייה . את העוגייה מצפים בקוקוס ..