ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 חפיסות שוקולד מריר (עדיף 60% קקאו)
-
1.5 כוסות טחינה גולמית או 350 גר' ממרח חלבה
-
-
6 כפות שומשום (אפשר גם פחות)
-
ניתן להוסיף גם 3 כפות קוקוס טחון, צימוקים, גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת או כל תוספת שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
לשבור לקוביות את השוקולד להמיס בקערה במיקרו 30 שניות.
-
2
להוציא, להוסיף את הטחינה ולהכניס לעוד 30 שניות.
-
3
להוציא, לערבב יחד עד המסת השוקולד (אם צריך להכניס שוב למיקרו ל- 30 שניות).
-
4
בינתיים במחבת ללא שמן לקלות את האגוזים והשומשום כ- 30 שניות עד שמזהיבים (לא לשרוף).
-
5
להוסיף את תכולת המחבת לקערה ולערבב הכל יחד עד איחוד.
-
6
למזוג את תכולת הקערה לשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית מרובעת בינונית מרופדת בנייר אפייה.
-
7
לכסות בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לפחות שעה.
-
8
לחתוך לקוביות, נמס בפה, אי אפשר להפסיק ליישר! לשמור בהקפאה ♥.
1
לשבור לקוביות את השוקולד להמיס בקערה במיקרו 30 שניות.
2
להוציא, להוסיף את הטחינה ולהכניס לעוד 30 שניות.
3
להוציא, לערבב יחד עד המסת השוקולד (אם צריך להכניס שוב למיקרו ל- 30 שניות).
4
בינתיים במחבת ללא שמן לקלות את האגוזים והשומשום כ- 30 שניות עד שמזהיבים (לא לשרוף).
5
להוסיף את תכולת המחבת לקערה ולערבב הכל יחד עד איחוד.
6
למזוג את תכולת הקערה לשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית מרובעת בינונית מרופדת בנייר אפייה.
7
לכסות בניילון נצמד ולהכניס להקפאה לפחות שעה.
8
לחתוך לקוביות, נמס בפה, אי אפשר להפסיק ליישר! לשמור בהקפאה ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים