ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה את כל המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
-
2
לעטוף הניילון ולהכניס למקרר לשעה לפחות .
-
3
להכנת המרנג .
-
4
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף יציב .
-
5
לכבות את המיקסר להוסיף את אינסטנט פודינג ולערבב עוד דקה רק לאיחוד .
-
6
לחלק את הבצק ל 5 כדורים .
-
7
לרדד כל כדור בין 2 ניירות אפיה מקומח מעט לעובי דק .
-
8
למרוח מרנג ולגלגל לרולדה .
-
9
להכניס למקפיא לחצי שעה בערך .
-
10
לפרוס את הרולדה לפרוסות ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה עם מרווחים בין אחד לשני.
-
11
לאפות בערך 20 דקות .
-
12
לתת להתקרר מעט ולפזר אבקת סוכר .
-
13
בהצלחה ❤️.
1
לשים בקערה את כל המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
2
לעטוף הניילון ולהכניס למקרר לשעה לפחות .
3
להכנת המרנג .
4
להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף יציב .
5
לכבות את המיקסר להוסיף את אינסטנט פודינג ולערבב עוד דקה רק לאיחוד .
6
לחלק את הבצק ל 5 כדורים .
7
לרדד כל כדור בין 2 ניירות אפיה מקומח מעט לעובי דק .
8
למרוח מרנג ולגלגל לרולדה .
9
להכניס למקפיא לחצי שעה בערך .
10
לפרוס את הרולדה לפרוסות ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה עם מרווחים בין אחד לשני.
11
לאפות בערך 20 דקות .
12
לתת להתקרר מעט ולפזר אבקת סוכר .
13
בהצלחה ❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים