ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 חבילת מרגרינה בלו-בנד 200 גר' רכה (להוציא מהמקרר שעתיים לפני הכנה)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כפית מי ורדים (לא חובה אבל מוסיף ריח וטעם משגעים)
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 180 מעלות רגיל (לא טורבו) .
-
2
במיקסר או ביד לערבב את מרכיבי הבצק היטב.
-
3
ליצור צורת חצאי ירח קטנים (הם תופחים בתנור) ולהניח על נייר אפייה בתבנית.
-
4
לאפות 17 דקות או עד שמזהיב מעט, להוציא לקירור לפחות 10 דקות בלי לגעת.
-
5
בינתיים בסיר למזוג את מרכיבי הסירופ, לתת רתיחה ולכבות את האש.
-
6
כשהתקררו העוגיות להכניס לרוטב עם כף ולכסות מכל הצדדים.
-
7
להוציא עם כף מחוררת ישר לקערת הקוקוס ולטבול היטב מכל הצדדים.
-
8
לאחסן בקופסא אטומה (אם יישאר משהו ).
1
לחמם תנור 180 מעלות רגיל (לא טורבו) .
2
במיקסר או ביד לערבב את מרכיבי הבצק היטב.
3
ליצור צורת חצאי ירח קטנים (הם תופחים בתנור) ולהניח על נייר אפייה בתבנית.
4
לאפות 17 דקות או עד שמזהיב מעט, להוציא לקירור לפחות 10 דקות בלי לגעת.
5
בינתיים בסיר למזוג את מרכיבי הסירופ, לתת רתיחה ולכבות את האש.
6
כשהתקררו העוגיות להכניס לרוטב עם כף ולכסות מכל הצדדים.
7
להוציא עם כף מחוררת ישר לקערת הקוקוס ולטבול היטב מכל הצדדים.
8
לאחסן בקופסא אטומה (אם יישאר משהו ).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים