ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבשל על אש קטנה
-
-
-
-
-
-
להוריד מהאש ולהוסיף: ביצה שלמה, קליפת תפוז, תמצית רום רום או וניל 3 כפות פירורי ביסקוויטים – לערבב ולקרר.
אופן ההכנה
-
1
ללוש לבצק רך .
-
2
לפזר מעט קמח על משטח עבודה .
-
3
לפתוח לעלה בעובי 5 מ"מ .
-
4
ליצור עיגול בקוטר 6-7 ס"מ .
-
5
למלאות בממרח תמרים / פרג/שוקולד/חלבה....
-
6
לאפות בחום 180°.
-
7
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר .
-
8
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
ללוש לבצק רך .
2
לפזר מעט קמח על משטח עבודה .
3
לפתוח לעלה בעובי 5 מ"מ .
4
ליצור עיגול בקוטר 6-7 ס"מ .
5
למלאות בממרח תמרים / פרג/שוקולד/חלבה....
6
לאפות בחום 180°.
7
לאחר האפיה לפזר אבקת סוכר .
8
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים