אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

11,173
צפיות

סהרונים מבצק שמרים במילוי שוקולד

המתכון של
סהרונים מבצק שמרים במילוי שוקולד

סהרונים במילוי שוקולד טעימים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק.
  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים לערבב.
  • אבקת אפיה.
  • כוס סוכר.
  • 2 ביצים.
  • חמאה או מחמאה או נטורינה 200 גרם בטמפרטורת החדר.
  • גרידת לימון.
  • קורט מלח.
  • תמצית וניל....
  • 2 כוסות מים פושרים או כמה שהקמח סופח.
  • להברשה
  • ביצה
  • למריחה.
  • שוקולד השחר נוטלה.
  • סירופ.
  • כוס סוכר.
  • כוס מים.
  • מיץ מרבע לימון.
  • לבשל על הגז עד הסמכה לצנן
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את מרכיבי הבצק להוסיף מים כמה שהקמח סופח...


  • 2

    ללוש 10 דקות במיקסר..


  • 3

    להוריד למשטח עבודה לכדרר לכדור..


  • 4

    לשמן את הכדור..


  • 5

    לכסות בנילון התפחה במקרר 3 שעות או כל הלילה...


  • 6

    לקרוץ לעיגולים קטנים ..


  • 7

    למלא בשוקלד לגלגל..


  • 8

    למרוח בביצה.


  • 9

    לשים על ניר אפיה ..


  • 10

    התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה..


  • 11

    לאפות ב180 מעלות עד הזהבה..


  • 12

    כשיוצאים חמים להבריש עם סירופ סוכר קר...


1

לערבב את מרכיבי הבצק להוסיף מים כמה שהקמח סופח...


2

ללוש 10 דקות במיקסר..


3

להוריד למשטח עבודה לכדרר לכדור..


4

לשמן את הכדור..


5

לכסות בנילון התפחה במקרר 3 שעות או כל הלילה...


6

לקרוץ לעיגולים קטנים ..


7

למלא בשוקלד לגלגל..


8

למרוח בביצה.


9

לשים על ניר אפיה ..


10

התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה..


11

לאפות ב180 מעלות עד הזהבה..


12

כשיוצאים חמים להבריש עם סירופ סוכר קר...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים