לןגן

סהרונים מבצק שמרים במילוי שוקולד

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 20/11/2021 | 11:23
סהרונים מבצק שמרים במילוי שוקולד

תקציר המתכון: סהרונים במילוי שוקולד טעימים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את מרכיבי הבצק להוסיף מים כמה שהקמח סופח..

  2. ללוש 10 דקות במיקסר.

  3. להוריד למשטח עבודה לכדרר לכדור.

  4. לשמן את הכדור.

  5. לכסות בנילון התפחה במקרר 3 שעות או כל הלילה..

  6. לקרוץ לעיגולים קטנים .

  7. למלא בשוקלד לגלגל.

  8. למרוח בביצה

  9. לשים על ניר אפיה .

  10. התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה.

  11. לאפות ב180 מעלות עד הזהבה.

  12. כשיוצאים חמים להבריש עם סירופ סוכר קר..