ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 ורבע כוסות (315 גרם) קמח לבן רמי לוי
-
רבע כוס (25 גרם) אבקת שקדים או שקדים טחונים תבליני זארובי
-
2 וחצי כפיות אבקת אפייה רמי לוי
-
חצי כוס (100 גרם) סוכר לבן רמי לוי
-
-
1 כפית תמצית וניל רמי לוי
-
-
כוס ריבה (תותים, שזיפים, משמש או כל ריבה שאוהבים) רמי לוי
-
-
-
1 כוס (200 גרם) סוכר לבן רמי לוי
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית..
-
2
מערבבים בקערה קמח, אבקת שקדים, אבקת אפייה וסוכר..
-
3
מוסיפים חלמונים, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה (אפשר להתחיל עם כף ולבסוף לגבש עם הידיים)..
-
4
משטחים את הבצק בתבנית באופן אחיד בעזרת הידיים..
-
5
אופים 10 דקות, עד להזהבה קלה. בינתיים מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים, סוכר ומלח לקצף מבריק ויציב. מוסיפים קליפת לימון ומערבבים. .
-
6
כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה ריבה באופן אחיד..
-
7
מורחים את קצף החלבונים מעל הריבה ומיישרים באופן אחיד. .
-
8
אופים 25-30 דקות, עד שהמרנג שחום. מצננים לחלוטין. חותכים לריבועים ומגישים..
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית..
2
מערבבים בקערה קמח, אבקת שקדים, אבקת אפייה וסוכר..
3
מוסיפים חלמונים, תמצית וניל וחמאה מומסת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה (אפשר להתחיל עם כף ולבסוף לגבש עם הידיים)..
4
משטחים את הבצק בתבנית באופן אחיד בעזרת הידיים..
5
אופים 10 דקות, עד להזהבה קלה. בינתיים מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים, סוכר ומלח לקצף מבריק ויציב. מוסיפים קליפת לימון ומערבבים. .
6
כשהעוגה יוצאת מהתנור מורחים עליה ריבה באופן אחיד..
7
מורחים את קצף החלבונים מעל הריבה ומיישרים באופן אחיד. .
8
אופים 25-30 דקות, עד שהמרנג שחום. מצננים לחלוטין. חותכים לריבועים ומגישים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים