הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההבולו הוא לחם מסורתי מהמטבח הטונסאי והטרפוליטאי יש הבדל בטעם ובצורה בין העדות המתכון הזה הוא של הטוניסאים נוהגים לאוכל אותו בצאת הצום הוא דחוס, מתוק והכי מתאים עם כוס תה !
להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב.
להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות .
להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד .
עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע.
או לחמניות קטנות.
לפזר סומסום.
ולאפות בחום 180 מעלות .
עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה .
מצננים ופורסים לפרוסות .
.
בהצלחה נועם זיגדון 💞.