אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,706
צפיות

בולו לחמניות מהמטבח הטוניסאי

המתכון של
בולו לחמניות מהמטבח הטוניסאי

הבולו הוא לחם מסורתי מהמטבח הטונסאי והטרפוליטאי יש הבדל בטעם ובצורה בין העדות המתכון הזה הוא של הטוניסאים נוהגים לאוכל אותו בצאת הצום הוא דחוס, מתוק והכי מתאים עם כוס תה !  

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *בולו - לחמניה טוניסאית*
  • 1 ק"ג קמח
  • 3 ביצים L
  • 3/4 כוס שמן
  • 2 כוסות סוכר
  • 3 אבקת אפיה
  • 3 סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס שקדים קצוצים
  • 1 כוס צימוקים
  • 1 שוקולד מריר שבור
  • 1 כוס חמוציות ...
  • להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב
  • להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות
  • להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד
  • עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע
  • או לחמניות קטנות
  • לפזר סומסום
  • ולאפות בחום 180 מעלות
  • עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה
  • מצננים ופורסים לפרוסות
  • בהצלחה נועם זיגדון 💞
אופן ההכנה
  • 1

    להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב.


  • 2

    להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות .


  • 3

    להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד .


  • 4

    עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע.


  • 5

    או לחמניות קטנות.


  • 6

    לפזר סומסום.


  • 7

    ולאפות בחום 180 מעלות .


  • 8

    עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה .


  • 9

    מצננים ופורסים לפרוסות .


  • 10

    .


  • 11

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב.


2

להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות .


3

להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד .


4

עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע.


5

או לחמניות קטנות.


6

לפזר סומסום.


7

ולאפות בחום 180 מעלות .


8

עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה .


9

מצננים ופורסים לפרוסות .


10

.


11

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים