תקציר המתכון: הבולו הוא לחם מסורתי מהמטבח הטונסאי והטרפוליטאי יש הבדל בטעם ובצורה בין העדות המתכון הזה הוא של הטוניסאים נוהגים לאוכל אותו בצאת הצום הוא דחוס, מתוק והכי מתאים עם כוס תה !
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להכניס למיקסר את כל המצרכים היבשים ולערבב
להוסיף את המיץ ושאר המצרכים חוץ מהשמן ללוש כ-5 דקות
להוסיף את השמן וללוש עד לקבלת בצק אחיד
עם ידיים משומנות ליצור כיכרות ע
או לחמניות קטנות
לפזר סומסום
ולאפות בחום 180 מעלות
עד שהלחמים מקבלים צבע שחום ויפה
מצננים ופורסים לפרוסות
בהצלחה נועם זיגדון 💞