ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
225 גר' חמאה רכה בחום החדר
-
-
-
1/2 ק"ג קמח רגיל (לא תופח)
-
-
-
-
-
-
1 חבילה תמרים דחוסים ללא גלעינים בוואקום (500 גר')
-
-
-
-
אבקת סוכר לפיזור על המעמולים אחרי האפייה
אופן ההכנה
-
1
יוצאים בערך 30 מעמולים .
-
2
לערבב את מרכיבי מילוי התמרים לפי סדר כתיבתם. בסוף להוסיף מעט קינמון לטעום ולשפר טעמים. להכניס את הקערה למקרר.
-
3
לערבב במיקסר עם וו גיטרה את מרכיבי הבצק, פרט למים. לערבל טוב. להוסיף את המים לאט לאט ולהמשיך לערבל את הבצק. להכניס את הבצק למקרר.
-
4
להוציא מהמקרר את הקערה עם התמרים וליצור כדורים קטנים. להכניס אותם למקפיא.
-
5
להוציא את הבצק מהמקרר וליצור כדורים, לשטח כל כדור בצק בכף היד. להכניס את כדור התמרים, לסגור את כדור הבצק ולכדרר לכדור.
-
6
לעשות עם צובטן מיוחד, חריצים מסביב או במרכז כדור הבצק.
-
7
לאפות באפיה רגילה (לא טורבו) על גבי נייר אפיה. 10 דקות ב-240 מעלות ו-15 דקות ב-200 מעלות. אין צורך להזהיב ..
-
8
אחרי שהמעמולים התקררו לגמרי, לפזר עליהם אבקת סוכר.
-
9
לאחסן בכלי סגור. הם נשמרים מעל 6 שבועות.
1
יוצאים בערך 30 מעמולים .
2
לערבב את מרכיבי מילוי התמרים לפי סדר כתיבתם. בסוף להוסיף מעט קינמון לטעום ולשפר טעמים. להכניס את הקערה למקרר.
3
לערבב במיקסר עם וו גיטרה את מרכיבי הבצק, פרט למים. לערבל טוב. להוסיף את המים לאט לאט ולהמשיך לערבל את הבצק. להכניס את הבצק למקרר.
4
להוציא מהמקרר את הקערה עם התמרים וליצור כדורים קטנים. להכניס אותם למקפיא.
5
להוציא את הבצק מהמקרר וליצור כדורים, לשטח כל כדור בצק בכף היד. להכניס את כדור התמרים, לסגור את כדור הבצק ולכדרר לכדור.
6
לעשות עם צובטן מיוחד, חריצים מסביב או במרכז כדור הבצק.
7
לאפות באפיה רגילה (לא טורבו) על גבי נייר אפיה. 10 דקות ב-240 מעלות ו-15 דקות ב-200 מעלות. אין צורך להזהיב ..
8
אחרי שהמעמולים התקררו לגמרי, לפזר עליהם אבקת סוכר.
9
לאחסן בכלי סגור. הם נשמרים מעל 6 שבועות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים