ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2\1 כוס שקדים מולבנים גרוסים
-
-
2\1 כוס אגוזי פקאו גרוסים
-
-
-
4\1 כוס (ח"פ) דבש או סילאן
-
-
כ- 15 עלה בוריקשמן לטיגון
-
לסירופ
-
-
-
-
-
-
לשים בסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שיתקבל סירופ סמיך וצמיגי..
-
-
אופן ההכנה
-
1
את כל האגוזים הגרוסים מערבבים עם אבקת סוכר וקולים קלות במחבת בסיום להוסיף את הדבש או הסילאן ולערבב היטב..(אפשר להחליף את הדבש בריבה).
-
2
*.
-
3
להניח עלה על משטח עבודה, למלא בכף ממלית האגוזים וליסגור בקיפול משולש..
-
4
לטגן בשמן חם עד הזהבה...
-
5
לטבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי...
1
את כל האגוזים הגרוסים מערבבים עם אבקת סוכר וקולים קלות במחבת בסיום להוסיף את הדבש או הסילאן ולערבב היטב..(אפשר להחליף את הדבש בריבה).
2
*.
3
להניח עלה על משטח עבודה, למלא בכף ממלית האגוזים וליסגור בקיפול משולש..
4
לטגן בשמן חם עד הזהבה...
5
לטבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים