לןגן

בוריק בלוז - עלי בוריק במילוי אגוזים

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 18:02
בוריק בלוז - עלי בוריק במילוי אגוזים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. את כל האגוזים הגרוסים מערבבים עם אבקת סוכר וקולים קלות במחבת בסיום להוסיף את הדבש או הסילאן ולערבב היטב..(אפשר להחליף את הדבש בריבה)

  2. *

  3. להניח עלה על משטח עבודה, למלא בכף ממלית האגוזים וליסגור בקיפול משולש.

  4. לטגן בשמן חם עד הזהבה..

  5. לטבול בסירופ ולפזר מעל שומשום קלוי..