ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להכניס את המצרכים לקערה וללוש לבצק אחיד ...
-
2
לחלק את הבצק ל-3.
-
3
לרדד כל חלק לעלה דק דק באורך כ-30 סמ' ולקמח עם קמח או קורנפלור..
-
4
לחתוך רצועות ברוחב 8 סמ' ואורך 30 סמ'.
-
5
בשמן עמוק חם לטגן תוך כדי סיבוב על מקל/מזלג ליצור צורת שושנה..
-
6
.לקרר להטביע בסירופ פושר ולפזר מעל שומשום קלוי.
-
7
סירופ-.
-
8
2 כוסות מים.
-
9
4 כוסות סוכר.
-
10
1/2 לימון.
-
11
סחיטת מיץ לימון .
-
12
כמה טיפות מי זהר.
-
13
*.
-
14
לבשל את הסירופ על אש נמוכה עד שיסמיך קלות..
-
15
לקשט עם.
-
16
זרעי שומשום קלויים קלות.
-
17
או מזרה סוכריות צבעוניות.
1
להכניס את המצרכים לקערה וללוש לבצק אחיד ...
2
לחלק את הבצק ל-3.
3
לרדד כל חלק לעלה דק דק באורך כ-30 סמ' ולקמח עם קמח או קורנפלור..
4
לחתוך רצועות ברוחב 8 סמ' ואורך 30 סמ'.
5
בשמן עמוק חם לטגן תוך כדי סיבוב על מקל/מזלג ליצור צורת שושנה..
6
.לקרר להטביע בסירופ פושר ולפזר מעל שומשום קלוי.
7
סירופ-.
8
2 כוסות מים.
9
4 כוסות סוכר.
10
1/2 לימון.
11
סחיטת מיץ לימון .
12
כמה טיפות מי זהר.
13
*.
14
לבשל את הסירופ על אש נמוכה עד שיסמיך קלות..
15
לקשט עם.
16
זרעי שומשום קלויים קלות.
17
או מזרה סוכריות צבעוניות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים