לןגן

דבלה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 08:10
דבלה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את המצרכים לקערה וללוש לבצק אחיד ..

  2. לחלק את הבצק ל-3

  3. לרדד כל חלק לעלה דק דק באורך כ-30 סמ' ולקמח עם קמח או קורנפלור.

  4. לחתוך רצועות ברוחב 8 סמ' ואורך 30 סמ'

  5. בשמן עמוק חם לטגן תוך כדי סיבוב על מקל/מזלג ליצור צורת שושנה.

  6. .לקרר להטביע בסירופ פושר ולפזר מעל שומשום קלוי

  7. סירופ-

  8. 2 כוסות מים

  9. 4 כוסות סוכר

  10. 1/2 לימון

  11. סחיטת מיץ לימון

  12. כמה טיפות מי זהר

  13. *

  14. לבשל את הסירופ על אש נמוכה עד שיסמיך קלות.

  15. לקשט עם

  16. זרעי שומשום קלויים קלות

  17. או מזרה סוכריות צבעוניות