ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
-
-
-
לחמם במחבת, לתבל וליצור כדורים קטנים.
אופן ההכנה
-
1
ההכנה: .
-
2
בקערה לשים את הסולת, קמח, א.אפיה, וניל, שמן חם, מים רותחים ולערבב היטב..
-
3
לשים את הבצק בשקית ניילון לסגור ולהניח בצד לחצי שעה.. .
-
4
לקרוץ מהבצק חתיכה להניח כדור תמרים ולסגור..
-
5
ליצור אליפסה ולסמן איקסים באלכסון..
-
6
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה..
-
7
לאפות בתנור שחומם מראש על 180% כ-35 דקות או עד הזהבה יפה.
-
8
לשים בסירופ סוכר.
-
9
ולקשט בשומשום קלוי וסוכריות צבעוניות...
1
ההכנה: .
2
בקערה לשים את הסולת, קמח, א.אפיה, וניל, שמן חם, מים רותחים ולערבב היטב..
3
לשים את הבצק בשקית ניילון לסגור ולהניח בצד לחצי שעה.. .
4
לקרוץ מהבצק חתיכה להניח כדור תמרים ולסגור..
5
ליצור אליפסה ולסמן איקסים באלכסון..
6
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה..
7
לאפות בתנור שחומם מראש על 180% כ-35 דקות או עד הזהבה יפה.
8
לשים בסירופ סוכר.
9
ולקשט בשומשום קלוי וסוכריות צבעוניות...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים