לןגן

מקרוט

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 22/02/2021 | 03:29
מקרוט

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לסירופ סוכר

אופן הכנה

  1. ההכנה:

  2. בקערה לשים את הסולת, קמח, א.אפיה, וניל, שמן חם, מים רותחים ולערבב היטב.

  3. לשים את הבצק בשקית ניילון לסגור ולהניח בצד לחצי שעה..

  4. לקרוץ מהבצק חתיכה להניח כדור תמרים ולסגור.

  5. ליצור אליפסה ולסמן איקסים באלכסון.

  6. להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  7. לאפות בתנור שחומם מראש על 180% כ-35 דקות או עד הזהבה יפה

  8. לשים בסירופ סוכר

  9. ולקשט בשומשום קלוי וסוכריות צבעוניות..