ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
יוצאות כ-25 עוגיות (תלוי בגודל שאתם רוצים)
-
50 גרם חמאה מומסת או שליש כוס שמן לגרסה פרווה
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כוס שיבולת שועל, קוואקר להכנה מהירה
-
70-80 גרם שוקולד מריר קצוץ ( כמה שיותר מוצקי קקאו, אני עשיתי עם 60 אחוז)
אופן ההכנה
-
0
מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
1
בקערה מניחים את הסוכר, ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לאיחוד.
-
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
-
3
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון ומערבבים עד ליצירת בצק.
-
4
מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים היטה עד שהוא נטמעת בתערובת ( אפשר לעבור לידיים בשלב הזה).
-
5
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ולשים היטב.
-
6
מרדדים בעזרת הידיים על נייר אפייה משומן לעלה דק (כחצי סנטימטר, אולי טיפה פחות).
-
7
אוםים בתנור כ-10-12 דקות עד שמזהיב מעט.
-
8
כשמוציאים מהתנור חותכים מיד לעוגיות בגודל הרצוי, ומניחים להצטנן לפני שמוציאים מהתבנית..
0
מחממים תנור ל-190 מעלות.
1
בקערה מניחים את הסוכר, ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לאיחוד.
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
3
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון ומערבבים עד ליצירת בצק.
4
מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים היטה עד שהוא נטמעת בתערובת ( אפשר לעבור לידיים בשלב הזה).
5
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ולשים היטב.
6
מרדדים בעזרת הידיים על נייר אפייה משומן לעלה דק (כחצי סנטימטר, אולי טיפה פחות).
7
אוםים בתנור כ-10-12 דקות עד שמזהיב מעט.
8
כשמוציאים מהתנור חותכים מיד לעוגיות בגודל הרצוי, ומניחים להצטנן לפני שמוציאים מהתבנית..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים